Handelsbetingelser

 

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK). Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Betaling

Hos Unialinving.dk har du mulighed for at betale med Visakort eller Mastercard. Alle transaktioner er krypteret, hvilket gør at dine informationer ikke kan blive aflæst. Du kan læse mere om vores udbyder Stripe.com og deres sikkerhedsforanstaltninger her.

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på mail med et ordrenummer, som du bedes henvise til ved alle henvendelser til os.

Fortrydelsesret ved onlinehandel

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtager dine varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du gøre ved at sende en e-mail til info@unialiving.dk eller sende en besked til os via Facebook. Herefter vil du modtage en e-mail fra os, der bekræfter modtagelsen af din henvendelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. For at overholde fortrydelsesfristen skal du returnere dine varer senest 14 dage fra den dato, hvor du meddeler Unia Living, at du ønsker at fortryde dit køb. Hvis hele ordren fortrydes, tilbagebetales beløbet for de varer, du returnerer. Fortryder du dele af en ordre, får du et beløb retur tilsvarende de varer, du returnerer. Tilbagebetalingen sker uden unødig forsinkelse, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Tilbagebetalingen sker til samme telefonnummer, som du brugte ved betaling af din ordre. Unia Living kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne. Omkostninger i forbindelse med tilbagelevering af varer til Unia Living sker for egen regning, og du hæfter selv, hvis varen forsvinder eller beskadiges under returnering. Du hæfter selv for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, som du ville gøre i en fysisk butik. Er varen brugt, kan du derfor ikke forvente at få det fulde beløb, eller noget, retur.

Varen sendes til:

Unia Living ApS
Henning Smiths Vej 15F
9000 Aalborg

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Unia Living. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug/vask af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Unia Living eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Husk at angive ordrenummer tydeligt på returemballagen.

Reklamationer uden ordrenummer og original kvittering vil blive afvist.